Cübbeli'den 21 Aralık 2012 yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca kıyametin kopacağı iddia edilen 21 Aralık'la ilgili fikri sorulduğunda 'Ben demiştim' diye cevap verdi.

Cübbeliden 21 Aralık 2012 yorumu
22 Aralık 2012 Cumartesi 10:29 tarihinde eklendi, 1.160 kez okundu.

 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ailesiyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta'ya geldi. Kaldığı otelde gazetecilere açıklamada bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, 7 Aralık'ta cezaevinden çıktıktan sonra ilk ziyaretini Isparta'ya yaptı.
 
Cezaevi süreci nedeniyle İstanbul'dan ayrılamadığını anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, "Biraz hava değişikliği için geldim. 20 yıl önce buraya gelmiştim. Ama tam olarak türbeleri, velileri ziyaret edememiştim. İçimde ukde vardı. Eğirdir'de Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası Abdülkadir Habibi hazretlerinin türbesi var. 28 kadar ehl-i beytten kıymetli zatların türbesi var. Oraları ziyaret ettik. Ayrıca kıymetli valimiz Memduh Oğuz ile 30 yıllık hukukumuz var. Onu da ziyaret ettik. Eğirdir'de ziyaretler yaptık. Başka ziyaretlerimiz olacak" diye konuştu. 
 
"KOPMAYACAĞI KESİNDİ"
 
Ünlü, bir gazetecinin, ''Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopacağı söylendi ancak kıyamet kopmadı. Sizin yorumunuz nedir?'' sorusuna, ''21 Aralık'ta kıyamet kopmayacağını daha önce söyledik. Benim eski konuşmalarım var. Kıyametin kopmayacağı kesindi'' dedi.