Cübbeli'den imza günü

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 58 eseri için imza töreni düzenledi

Cübbeliden imza günü
22 Haziran 2013 Cumartesi 22:38 tarihinde eklendi, 1.449 kez okundu.
İmza töreni Bayrampaşa’da inşaatı devam eden Caprice Gold konutlarının bahçesinde düzenlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı imza töreni için dev bir çadır kuruldu. Erkek ve kadın girişlerinin ayrı yerlerden yapıldığı çadırda kadın- erkek bölümü paravan ile kapatıldı. 
 
Girişine kırmızı halının serildiği çadırda Ahmet Mahmut Ünlü’nün kitapları satıldı. İmza için gelen birçok kişi 58 eserin tamamının 533 TL’ye satıldığı kitaplardan bazılarını satın aldı. Sandviç ve meyve suyunun dağıtıldığı çadırda mescit içinde bir bölüm ayrıldı. İmza alanına gelen Ünlü’yü, Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz karşıladı. 
 
Ünlü ve Akgündüz, çevresindeki korumalar ile çadıra geldi. Gelir gelmez imza törenine geçen Ünlü, önce kitap imzalatmak isteyen kadınlardan başlamak istedi. Ancak kadınlar basın mensuplarının görüntü almasına istemedi. 
 
Bunun üzerine Ünlü, "O zaman önce birkaç erkek arkadaşımızın kitabını imzalayalım ki, basın mensupları görüntü alsın." dedi. Bunun üzerine bazı erkekler, kitaplarını imzalattı. 
 
Ünlü, elini öpmek isteyenlere izin vermedi. Ünlü’ye kitap imzalatanlar arasında Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile Caprice Grup’un Ceo’su Malezyalı Shaya Otman da yer aldı.
 
Diğer vatandaşların aksine, iki isim de imzanın ardından Ünlü’nün elini öptü. Daha sonra basın mensupları dışarı çıkartıldı. Öte yandan İnşaat alanının girişinde Ünlü’nün fotoğraflarının bulunduğu atkılar satıldı.