Çukura düşen çocuk için seferber oldular

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Cerrah Beldesi'nde bulunan yüksek gerilim hattı direkleri için açılan 2 metrelik çukura düşen ve burada sıkışan 10 yaşındaki Emre Akdeniz için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.

Çukura düşen çocuk için seferber oldular
22 Şubat 2013 Cuma 23:16 tarihinde eklendi.

 

Küçük çocuk, 1,5 saatlik çalışma sonucunda ekiplerin müdahalesiyle sıkıştığı çukurdan çıkarıldı.
 
Olay Anadolu Mahallesi, Çimen Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İlkokul 3'ncü sınıf öğrencisi olan Emre Akdeniz arkadaşları ile birlikte oyun oynarken, fabrikaların kullanacağı enerji için açılan yüksek gerilim hattı direği çukura düştü. 2 metrelik çukurdan çıkmak isterken sıkışan küçük Emre çığlık atarak, sesini duyurmaya çalıştı. Bu sırada çocuğun düştüğünü fark eden arkadaşları ailesine ve itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ilk olarak Cerrah Belde Belediyesi'ne ait kepçe ile çukurun etrafındaki toprakları temizledi.

Çalışmalar sürerken, olay yerine gelen Emre Akdeniz'in annesi Esen Akdeniz ile babası Özcan Akdeniz, oğullarının kurtarılma çalışmalarını gözyaşları içinde izlediler. Düştüğü çukurda bacağı sıkışan küçük Emre 1,5 saatlik bir çalışma sonrasında kurtarıldı. Çocuk, 112 acil servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorlar, küçük çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiler.

DHA