Çukura düşen kardeşleri ölüm ayırdı

Karaman'da hurda deposunun bahçesinde yaklaşık 2.5 metre derinliğindeki atık su çukuruna düşen kardeşlerden 8 yaşındaki Ömer Ses, boğularak öldü, kardeşi 6 yaşındaki İsmail Ses ise yaralandı.

Çukura düşen kardeşleri ölüm ayırdı
26 Ocak 2014 Pazar 20:53 tarihinde eklendi, 1.394 kez okundu.

Olay, bugün saat 16.45 sıralarında Larende Mahallesi Abdullah Sabri Ülgen Caddesi'ndeki bir hurda deposu bahçesinde meydana geldi.

Hurda toplayarak geçimini sağlayan 39 yaşındaki Yahya Ses, çocukları Ömer ve İsmail Ses'i yanına alıp, topladığı hurdaları sattığı depoya gitti. Yahya Ses, çalıştığı sırada oğulları Ömer Ses ve İsmail Ses de hurda deposu bahçesinde oynamaya başladı. İki kardeş, yaklaşık 2.5 metre derinliğindeki üstü açık olan atık su çukurunu fark etmeyip, içine düştü.

Çukura düşen çocukların çığlık attığını duyan çalışanlar tarafından kurtarılan İsmail Ses'i çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ömer Ses ise gözden kayboldu. Bunun üzerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu çukurdan çıkartılan Ömer Ses de ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre çukurdaki sudan boğulduğu belirtilen Ömer Ses, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşama döndürülemedi. Olayın ardından baba Yahya Ses ve yakınları sinir krizi geçirdi.


DHA