Culio kimden özür diledi?

Orduspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio, sözleşmesinin feshedilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Culio kimden özür diledi?
28 Mart 2012 Çarşamba 08:08 tarihinde eklendi, 1.766 kez okundu.

 

Orduspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı ancak dün sözleşmesini feshettiği Arjantinli oyuncu Emmanuel Culio, "Kendimi yanlış ifade ettiğim için Ordu halkından özür diliyorum" dedi.
 
Culio, Ordu'daki evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu oynadıkları Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamaları ve sözleşmesinin feshini değerlendirdi.
 
Kendisini yanlış ifade ettiğini belirten Culio, "Öncelikle konuyu açığa kavuşturmak istiyorum. Kendimi yanlış ifade ettiğim için Ordu halkından özür diliyorum. Birilerine zarar verdiysem ya da birilerini üzdüysem de özür diliyorum. Çünkü niyetim zarar vermek ya da üzmek değildi" diye konuştu.
 
Orduspor'un her maçında yer almak istediğini dile getiren Culio, "Sezon boyunca her maçta bunu gösterdim. Önümüzdeki iki maçı da oynamak istiyordum ama yönetim kurulu sözleşmeyi feshetme kararını aldı" dedi.
Arjantinli oyuncu, Ordu halkına ve Orduspor Kulübü'ne teşekkür ederek, "Ailem de Ordu'dan çok iyi bir hatırayla ayrılacak, bunun için çok mutluyuz. Ordu halkı bana hep saygıyla davrandı. Ordu'da bana ve aileme hep iyi davranıldığı için herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Ligde geçen hafta sonu 19 Eylül Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği maçına Orduspor formasıyla çıkan Culio'nun sözleşmesi, bu maçın ardından "Galatasaray'a döneceği" yönünde yaptığı açıklamalar nedeniyle, Orduspor Kulübü tarafından feshedilmişti.