Cumada eller kayıp gençler için açıldı

Kumburgaz'da, deniz bisikleti ile açıldıktan sonra Pazar gününden beri kendilerinden haber alınamayan 5 genç için Cuma namazında dua edildi

Cumada eller kayıp gençler için açıldı
22 Ağustos 2014 Cuma 16:22 tarihinde eklendi.

Denizde kaybolan 5 arkadaşa Pazar gününden beri ulaşılamıyor. Havadan, denizden ve denizin altından aramalar sürdürülüyor. Kayıp gençlerin yakınları da sahilden bir an bile ayrılmıyor. Cuma namazı nedeniyle camiye giden vatandaşlar kayıp gençler için de dua etti. Cami imamı Ahmet Sürücüoğlu, çıktığı minberde cemaatle duaya katıytı. Camide el açan cemaat, imanın kayıp gençlerin en kısa sürede bulunup ailelerine kavuşması için yaptığı duaya hep birlikte 'amin' dedi.

Cuma çıkışı konuşan kayıp yakını Nizamettin Demir, Türkiye halkından dua beklediklerini söyledi. Demir, “Biz de camideydik, cami hocamız da kayıp 5 çocuğumuz için cemaat ile birlikte dua yaptı." diye konuştu.

Kayıp gençlerin yakınlarından Şerif Kalkan ise “Herkesten dua istiyoruz. Allah’tan çocuklarımızın ailelerine kavuşmalarını umut ediyoruz. Başka yapabileceğimiz bir şey yok.” ifadelerini kullandı.


CİHAN