Cumhurbaşkanı anonsu ile karşılandı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İzmir'de 'Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz' yazılı pankart ve anonsuyla kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı anonsu ile karşılandı
22 Temmuz 2014 Salı 14:17 tarihinde eklendi.
CHP ve MHP tarafından 'çatı adayı' olarak gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışması için geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 'Sayın Cumhurbaşkanım İzmir'e hoş geldiniz' pankartı ve anonsuyla karşılandı. İhsanoğlu'nu karşılayanlar arasında CHP ve MHP İzmir milletvekilleri ve il yöneticileri hazır bulundu. Karşılama töreninde CHP'liler çoğunluktaydı. CHP'li belediye başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyelerinin yanısıra kadın ve gençlik kolları karşılamaya katıldı.
 
İhsanoğlu, yanına gelen bir çocukla objektiflere poz verirken yanında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yer aldı. İhsanoğlu, havalimanında üzerinde kampanya sloganı olan 'Ekmek için Ekmeleddin' yazılı afişle giydirilen otobüse bindi. Otobüsten yapılan anonsta, "Sevgiyi, saygı, birliği, dirliği ekmek için" denildi. CHP'liler otobüse binmeye çalışınca sadece milletvekilleri ve il başkanları ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun binmesi konusunda anons yapıldı. Otobüsün ön camından kendisini karşılayanları selamlayarak havalimanından ayrılan İhsanoğlu, Gaziemir ve Hatay güzergahından Karşıyaka'ya geçti.