Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Bol keseden atıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23. MÜSİAD Genel Kurulu Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Muhalefetin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, “Bol keseden atıyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan CHPye: Bol keseden atıyorlar
25 Nisan 2015 Cumartesi 15:15 tarihinde eklendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD genel kurulunda muhalefetin seçim vaatlerini eleştirdi.
 
"MÜDAHALE ETMEYE MECBURUZ" 
 
Erdoğan, "Ben herhangi bir partinin genel başkanı değilim ancak sorumluluk makamında olan bir cumhurbaşkanıyım. 
 
Gördüğüm yanlışlar varsa bunları da uyarma gibi bir görevim var. Tarafsızlığım bunu gerektirir. Bakıyorsunuz ortada bir cinayet var. Müdahale etmeye mecburuz" dedi.
 
"BEN GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİM"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben bütün siyasi partilere eşit mesafedeyim. Onu bir kenara koyalım. Ben gökten zembille, paraşütle inmedim. Cumhurbaşkanlığından önce bu ülkede 12 yıl Başbakanlık yaptım. Ülkemizde şu an gerçekleştirilen ekonomik, siyasi, kültürel programların imzam var, emeğim var, katkım var " diye konuştu.
 
"SORUMSUZLUKLARININ ÜRÜNÜ OLARAK GÖRÜYORUM"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim sürecinde bu şekilde ortaya saçılan vaatlerin nasıl olsa iktidara gelemeyeceğini bilenlerin sorumsuzluklarının ürünü olarak görüyorum. Sırtlarında yumurta küfesi olmadığı için akıllarına düşeni, ağızlarına geleni vaat diye ifade ediyorlar. Birisi çıkıyor 1.500 diyor birisi 1.600 diyor, birisi de 5 bin ... Eğer bu vaatlere oy verilecekse 5 bin'e oy vermek lazım. Böyle birşeyin olması mümkün mü?" ifadesini konuştu.
 
Erdoğan, "Vaatlerine bakıyoruz herkese bol keseden dağıtıyorlar" dedi.