'Cumhurbaşkanı'na sorun' uygulaması başladı

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Abdullah Gül'e sorabilmesine imkan verecek ''Cumhurbaşkanına Sorun'' uygulaması başladı.

Cumhurbaşkanına sorun uygulaması başladı
01 Ocak 2012 Pazar 14:07 tarihinde eklendi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre, bu uygulama, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün halkla daha yakın temas halinde olmasını sağlayan yeni bir iletişim platformu değeri taşıyor. 
     
 -"Cumhurbaşkanına sorun" uygulaması nedir-
     
"Cumhurbaşkanına Sorun" adlı uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sorabilecek ve dileyenler sorularını video olarak da gönderebilecek. 
    
Ayrıca herkes, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Bu sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya Köşkü'nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül'e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanarak tüm dünyaya ulaşmış olacak. 
     
 -Yeni bir iletişim platformu olarak "cumhurbaşkanına sorun"- 
     
Cumhurbaşkanlığı kurumsal web sitesindeki "Cumhurbaşkanına Yazın" uygulaması, Twitter ve Facebook'taki hesaplar ile YouTube'daki kanalın ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni iletişim platformu "Cumhurbaşkanına Sorun", dileyen herkesin aracısız bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül'e ulaşmasını mümkün kılacak bir uygulama. 
    
Duyuruda, iletişim alanındaki, özellikle sosyal medyadaki, başarısı her zaman takdirle karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması ile yepyeni bir iletişim zemini kurarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği belirtildi. 
    
Katılmak isteyenlerin, "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulamasına, http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninasorun adresinden ulaşabilecekleri bildirildi.