Cüneyt Çakır taburcu oldu

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve ameliyat edilen Cüneyt Çakır, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edildi ve karayolu ile İstanbul'a gitti.

Cüneyt Çakır taburcu oldu
27 Kasım 2014 Perşembe 14:28 tarihinde eklendi.
FIFA kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı. Çakır, futbol camiasının güzel bir camia olduğunu belirterek, 7-10 gün arasında antrenmanlara başlayarak tekrar sahalara döneceğini ifade etti.
 
Hastane yönetimi, doktorlar ve personeline teşekkür eden Çakır, "Burada kaldığımız 4 günlük süre boyunca bize çok iyi baktılar. Bu kadar kısa sürede buradan çıkmak nasip oldu. Bu süre zarfı içerisinde buraya gelerek beni ziyaret eden başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e ve yönetim kuruluna, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e ve hakem arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yalnız bırakmadılar beni. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu burada bir kez daha yaşadım. Futbol camiası gerçekten güzel bir camia. Bir kez daha bu camianın üyesi olmanın gururunu yaşadım. En büyük teşekkürü de beni tanımasalar da ettikleri dualar ve yolladıkları mesajlarla sağlığım için dua eden tüm Türk halkına ederim. İnşallah kısa zaman zarfında 7-10 gün arası antrenmanlara başlayıp tekrar sahalara döneceğim" dedi.
 
DR. TOKAT: "BU HASTALIK MESLEKİ KARİYERİNİ ETKİLEMEZ"
Çakır'ın ameliyatını gerçekleştiren Göğüs Cerrahisi Uzmanı Arif Osman Tokat ise yaptığı açıklamada, "Cüneyt Bey'in hastalığı çok sık gördüğümüz bir hastalıktır. Yapılan ameliyat ve sonrasındaki tedavinin herhangi bir ekstra özelliği olan bir durum gelişmedi. Beklediğimiz sürede beklediğimiz gibi uygun şekilde tedavisi tamamlandı. Bundan sonra olacağını tahmin etmiyoruz. Sebebi belli olmayan hava birikmesi diye tarif edebiliriz. Sebebi belli olmadığı için de oradaki mekanik işlemin daha çabuk olmasını sağlayıcı girişimlerde bulunuyoruz. Yüzde 50 civarında bir hava birikmesi mevcuttu. Bu hastalık mesleki kariyerini etkilemez. Bundan sonra dikkat etmesi ve koruyacağı bir şey yok. Tekrarlayacaksa şimdi olduğu gibi tekrarlayacak. Enfeksiyona bağlı olsaydı süreç böyle işlemezdi. Bu kadar çabuk iyileşemezdi" ifadelerini kullandı.