Cuper dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı haftalar geçiren ve son olarak da Trabzonspor’a yenilen Orduspor’da yönetim, teknik direktör Hector Cuper ile yapılan görüşme sonucunda karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı.

Cuper dönemi sona erdi
13 Nisan 2013 Cumartesi 23:15 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı haftalar geçiren ve son olarak da Trabzonspor’a yenilen Orduspor’da yönetim, teknik direktör Hector Cuper ile yapılan görüşme sonucunda karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı. Hector Cuper'in yerine teknik direktörlük görevine bir dönem Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Cevat Güler getirildi. 
 
Orduspor resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Orduspor'un yeni teknik direktörü Cevat Güler'in pazartesi günü 6 kişilik ekibiyle birlikte takımın başına geleceği ve Kasımpaşaspor hazırlıklarına başlayacağı bildirildi. Yine aynı gün saat 13.00'da Hector Cuper'de, takım ile vedalaşarak, Ordu'dan ayrılacak. 
 
Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hector Cuper'e teşekkür edilirken şu ifadelere yer verildi: "Orduspor'un ligde kalacağından şüphemizin olmaması ile birlikte taraftarımızın da desteği ile Süper Lig'den kopmayacağız. Fenerbahçe karşılaşması sonrasında verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Orduspor Kulübü olarak gerekli başvurular gerçekleşmiştir. Cezanın kaldırılacağı ve Kasımpaşaspor karşısında taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inancımız tamdır. Orduspor, taraftarı ile var olan ve bugünlere birlik ve beraberlik ile gelen bir kulüp olduğunu bilmektedir. Son 5 haftamızda da birlik ve beraberliğimizi bozmadan hep birlikte Süper Lig'den kopmamak için mücadelemizi sürdürelim. 5 haftanın sonunda ise Süper Lig'de kalmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayalım."  

CİHAN