D-100'ü savaş alanına çevirdi

Pendik’te sollama yapmaya çalışırken bir otomobile çarpan TIR bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti.

D-100ü savaş alanına çevirdi
19 Haziran 2013 Çarşamba 13:16 tarihinde eklendi.
Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobil ve TIR sürücüsü yaralandı. TIR sürücüsü sıkıştığı kabin içerisinden itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
 
Kaza D-100 Karayolu Güzelyalı mevkiinde meydana geldi. Hacı Ahmet Orakçı yönetimindeki 34 ER 3061 plakalı demir yüklü TIR, sağ şeritten sol şeride geçmek için manevra yaptı. Sol şeritte ilerleyen Emine Çakmak yönetimindeki 34 AP 2126 plakalı otomobili fark edemeyen TIR sürücüsü, Çakmak’ın kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden TIR orta refüjdeki bariyerleri parçaladıktan sonra karşı şeride geçerek durabildi. Tonlarca inşaat demiri taşıyan TIR’ın dorsesi de devrilerek ters döndü. Kazada otomobili hurdaya dönen Çakmak hafif şekilde yaralanırken TIR kabini içerisinde sıkışan Orakçı, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 
 
Kazayı gören vatandaşlar süratli seyreden TIR’ın aniden sol şeride geçerek önce Çakmak yönetimindeki otomobile çarptığını daha sonra da bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçtiğini söyledi. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Tuzla istikametinde kapanan trafik kazaya karışan araçların çekilmesiyle tekrar normale döndü.

CİHAN