''Dağdan talimat geldi beni karşılamadılar''

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında Demirtaş'ın Yüksekova Havaalanı ile ilgili sözlerine cevap verdi.

Dağdan talimat geldi beni karşılamadılar
26 Mayıs 2015 Salı 23:47 tarihinde eklendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında Demirtaş'ın Yüksekova Havaalanı ile ilgili sözlerine cevap verdi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksekova Havalimanı açılış töreninin ardından HDP Eş Başkanı SelahattinDemirtaş'ın "Keşke Yüksekova Havaalanı'nın kurdelesini beraber kesebilseydik" sözlerine cevap verdi.
 
"MUHATAP ALMAK İSTEMEM"
 
Öncelikle muhatap almak istemem. Bu ülkenin cumhubaşkanına kullandığı kelimeleri iyi bilecek. Beni CHP'nin ve MHP'nin belediye başkanları karşılar. Şu anda HDP'nin belediye başkanlarının beni karşıladığı bir il olmamıştır. Mardin'e, Diyarbakır'a gittim gelemediler. Neden? dağdan talimat gelmiştir. Dağdan gelen talimatlarda yönetilen belediyelerle nasıl diyalog kuracaksınız?
Bu havalimanına aşıksa milletvekiliydi mecliste niye 2 yıl boyunca yardımcı olmadı. Onun oraya gelmesi önemli değil bizim için önemli olan Hakkari halkının orada olması önemli.
 
"MUSLUKLARDAN KAN AKIYOR KAN!"
 
Van'da musluklardan kan akıyor kan. Musluktan kan akar mı? Ama bunların musluklarından akar. Milletimin bunları görmesi bilmesi için ben meydanlardayım. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz.