"Daha farklı veda etmek isterdik"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Taraftarımıza daha farklı veda etmek isterdik. Ama taraftarımızda coşkusunu gösterdi. Biz de sözümüzü tuttuk, Avrupa'ya gideceğiz dedik ve gittik." dedi.

13 Mayıs 2013 Pazartesi 22:41 tarihinde eklendi.

 

Hikmet Karaman golsüz berabere kaldıkları Eskişehirspor maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı: "Son maçımızı kendi taraftarımızın önünde üç puanla kapatıp Gençlerbirliği deplasmanında da Beşiktaş'ın alacağı sonuca göre üçüncülüğü kovalamayı düşünüyorduk.

Başkanımızın vefatı ondan sonraki süreç bizi biraz etkiledi. Bahane olarak söylemiyorum ama gerçekten etkiledi. Son iki günde biraz kendimize gelip normal halimize geçebildik. Her iki takım adına iyi futbol sergileyemedik."
 
"AVRUPA'DA DA İYİ SONUÇ YAPAN BİR TAKIM HEDEFİNDEYİZ"
 
Kaptan Ömer Erdoğan'ın vedasına değinen Karaman, şöyle devam etti: "Maçın bazı bölümleri de var. Kaptan Ömer'in Erzurumspor'a ilk getiren benim. Bugün de kendisi ile en son maçı da bana nasip oldu. Son antrenmanda sakatlanmasa maçtan önce oynama şansı vardı. O da oyun içinde teknik adam olarak orta sahada çok top kaybediyoruz, çıkması gereken oyuncu var ama Ömer'i oyuna sokma adına o değişikliği yapamadık.

Taraftarımıza daha farklı veda etmek isterdik. Ama taraftarımızda coşkusunu gösterdi. Biz de sözümüzü tuttuk, Avrupa'ya gideceğiz dedik ve gittik. Bundan sonra da doğruları yapıp Avrupa'da da çok iyi sonuç yapan bir Bursaspor kurma hedefindeyiz."

CİHAN