"Daha iyi olacağımıza inanıyorum"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Gaziantepspor maçında her iki takımın da güzel bir futbol ortaya koyduğunu belirtti.

Daha iyi olacağımıza inanıyorum
20 Ekim 2013 Pazar 19:38 tarihinde eklendi.

Gaziantepspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Tütüneker, "İki takımı da tebrik ediyorum. Hakikaten çok güzel bir mücadele oldu. 6 tane gol atıldı.

Tabi biz ilk golü bulduktan sonra çocuklara geri çekilmemelerini, aynı şiddetle baskıya devam etmemizi söyledik ama maalesef arkaya çekildikten sonra golü de yedik." diyerek, şöyle devam etti:

"İkinci yarı 4 tane daha gol geldi. 3-1’den sonra sıkıntılı bir dönemde golü bulduktan sonra biz çok istekliydik. Biraz daha ileride kalmayı bilmemiz gerekiyor. Top yapmayı bilmemiz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra inşallah daha iyi olacağımıza inanıyorum. Lige biraz daha adapte oluyoruz.

Bu sene bizim ligde kalma sezonumuz. Dolayısıyla şuan 10 puanla ortalarda geziniyoruz. Ama daha iyisi olabilir. Bu takım daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. Hem iç sahada hem deplasmanda iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Bazı maçlarda gösterdik bazı maçlarda gösteremedik. İnşallah daha iyi yerlere gelmek istiyoruz."

Yeşil - beyazlı futbolcu Selim de kolay bir maç beklemediklerini dile getirerek, "Maça iyi başladık. Golü de bulduk. Sonra 3-1 mağlup duruma düştük. Maçı bırakmadık. Deplasmanda güzel bir puan aldık. Galip de gelebilirdik. İki takımın da pozisyonları vardı. İki takımı da tebrik ediyorum. Başa baş, çatır çatır bir mücadele oldu." şeklinde konuştu.

Ömer Ali de iki ekibin de formda olduğunu belirterek, "Güzel bir maç oldu. Maçta çok git-gel yaşandı. İki taraf da maçı alabilirdi. Sonuçta bir puan bizim için güzel oldu. İlk deplasman puanımızı aldık." dedi.


CİHAN