"Daha iyi olacağımızı göreceksiniz"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, ligin ilk haftasında Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Daha başlangıçtayız, topu kazanmakta ve taşımakta daha hızlı olmamız gerekiyor. Daha da iyi olacağımızı siz de göreceksiniz." dedi.

Daha iyi olacağımızı göreceksiniz
30 Ağustos 2014 Cumartesi 21:48 tarihinde eklendi.


Prandelli, şu değerlendirmeyi yaptı: "Dengeli bir maç olduğunu düşünüyorum. Kazanma isteği olan iki takım oynadı. Agresif bir takıma karşı oynadık. Kanatları kullanmaya çalıştık. Muslera da skoru korumak için elinden geleni yaptı. İkinci gol için bastırmamız da hoşuma gitti. Daha da iyi olacağımızı siz de göreceksiniz."

"BAŞKANDAN 3 OYUNCU BEKLİYORUZ"

İtalyan teknik adam, transfer konusunda ise "İsim vermiyorum biz başkandan 3 tane futbolcu bekliyoruz, geldiği zaman açıklarız. İsim versek belki bir şeyler durabilir, o yüzden isim vermiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"DAHA BAŞLANGIÇTAYIZ"

Prandelli, takımın hazır olup olmadığı konusunda ise "Daha başlangıçtayız, topu kazanmakta ve taşımakta daha hızlı olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçına göre bazı isimleri bu maçta oynatmaması konusunda Prandelli, "Birkaç değişiklik yapmamız gerekiyor, rakibi de şaşırtmak gerekiyor. Sezon boyunca göreceksiniz bunları. Daha orta sahada oynayan bir takım kurmaya çalıştım. Normal karşılamak gerekiyor." dedi.

"7 YIL PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK AĞIRDI"

Bir gazetecinin, 7 yıl sonra kazanmaları konusunda düşüncelerine sorduğu Prandelli şunları söyledi: "7 yıl psikolojik olarak çok ağırdı. Takım da bu baskıyı hissetti. Zaten gördüyseniz bir gol attıktan sonra daha sakin kafa ile oynamaya başladık."


CİHAN