Dakika bir gol bir

Oyuncu Tolga Karel ile bir ay içinde tanışıp evlenen 23 yaşındaki Azeri model Günay Musayeva imzayı atar atmaz ilk iş teklifini aldı

Dakika bir gol bir
31 Ağustos 2011 Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi, 1.854 kez okundu.

 

Oyuncu Tolga Karel ile önceki gün İzmit’te yıldırım nikahıyla yaşamını birleştiren Musayeva’ya, Medyapım’ın “Buzda Dans” yarışmasına katılması için teklif geldi. Musayeva teklifi eşi Tolga Karel’e danıştıktan sonra kabul etti. Karel, kaliteli bir yarışma olduğu için “Buzda Dans”ta eşinin yarışmasının sakıncası olmayacağını söyledi. Ülkesi Azerbaycan’da da çok tanınan bir model olan Musayeva, yakında ünlü yarışmacılarla TNT’de ekrana gelecek olan yarışmada performans sergileyecek.
 
Eşine hiç oy vermemiş
 
Geçen ay Bulgaristan’da yapılan 2011 Best Model Yarışması’nda 2. seçilen Musayeva ile Tolga Karel’in ilişkisinin de ilginç şekilde başladığı ortaya çıktı. Karel, hem fotoğraflarını çektiği, hem de jüri koltuğunda oturduğu yarışmada bir tek Musaeva’ya oy vermediğini söyledi. Fotoğraflarını çekerken Musayeva’nın kendisine çok sert davrandığını ve başta kendisinden kötü elektrik oldığını belirten Karel, “Yarışmada oy vermediğim tek yarışmacı Günay’dı ama sonra tanışıp konuştuğumuzda kalbimi fethetti. Hayatımın kadınını bulduğumu anladım ve hemen evlenme teklif ettim. Aşık olduğum kadınla da evlendim. Çok mutluyum” dedi.
 
Musayeva’nın facebook sayfasında Azeri şarkıcı Elnur Mehmedov ile düğün fotoğraflarının olması “Daha önce evli miydi?!” sorunu akla getirdi. Ancak bu fotoğrafların moda çekimi olduğu anlaşıldı. Bakü’den Musayeva’nın evlenmesinde herhangi bir engel olmadığını gösteren bir belgenin konsolosluğa iletildikten sonra Karel ile evlendiği açıklandı.