Dalgakıranlardan cenize atlayan genç boğuldu

Zonguldak'ta, liman arkasında gezerken iddiaya göre kızlara hava atmak için denize atlayan 16 yaşındaki Can Aygün, boğularak yaşamını yitirdi.

Dalgakıranlardan cenize atlayan genç boğuldu
18 Temmuz 2013 Perşembe 19:18 tarihinde eklendi.
Akşam saatlerinde Zonguldak Limanı arkasında arkadaşlarıyla gezen Can Aygün, iddiaya göre bir Grup Genç kızı görünce hava atmak için soyunarak şortla dalgakıranların üzerinden denize atladı. Aygün'ün, dalgaların arasında çırpındığını gören yanındaki 3 arkadaşı polise haber verdi. Aygün, kısa süre sonra dalgaların arasında kayboldu.
 
KAYALIKLARIN ARASINDA OĞLUNU ARADI
 
İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Aygün'ün kaybolduğu bölgede arama çalışması başlattı. Bu sırada oğlunun boğulduğu haberini alan Esat Aygün, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Kıyıda kayalıkların arasında oğlunu arayan Esat Aygün, "Belki dışarıdadır, kayalıklara doğru bir bakalım" diyerek çevredekilerin de oğlunu aramasını istedi.
 
Bu sırada Deniz Polisi'ne bağlı balık adamlar, Can Aygün'ün cesedini denizden çıkardı. Bota alınan Aygün'ün cesedi, Zonguldak Gümrük Müdürlüğü sahasından çıkarılarak ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Arkadaşları, polise verdikleri ilk ifadelerinde Can Aygün'ün, liman arkasında gezerken gördükleri kızlara hava atmak için denize atladığını söyledi. Aygün'ün 3 arkadaşı, ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA