'Dansöz' değil, 'iddia' ölüme götürdü

Antalya'da peşpeşe atladıkları denizde dalgalara kapılıp kaybolan Deniz ve Sabit Dumlupınar çiftinin iddia üzerine denize girdikleri ortaya çıktı

Dansöz değil, iddia ölüme götürdü
10 Ocak 2012 Salı 09:04 tarihinde eklendi, 1.986 kez okundu.

 

Antalya'da dalgalara kapılıp kaybolan Deniz ve Sabit Dumlupınar çiftinin son anları netlik kazanmaya başladı. Çiftin iddia edildiği gibi restoranda dansöze para yapıştırma yüzünden tartışmadıkları, 'iddia üzerine' denize atladıkları ortaya çıktı.
 
Akşam gazetesinin ulaştığı fotoğraflarda, dansöze parayı yapıştıran kişinin Sabit değil, Deniz Dumlupınar olduğu görülüyor. Bu da ortaya atılan 'Sabit dansöze para yapıştırınca aralarında kavga çıktı' iddiasını çürütüyor.

Deniz Dumlupınar, masalarına gelen dansöze para yapıştırırken misafirleri çift tarafından görüntülendi.  Daha sonra eğlenmeye devam eden çiftin bir ara birbirlerini öptükleri de fotoğrafa yansıdı. Dumlupınar çifti, bu restorandan çıktıktan sonra yakında bulunan bir kafeye gitti. Burada çift, denize girmek için birbirleriyle iddialaştı. Ardından denize girip dalgalarda kayboldu.
 
KAVGA DEĞİL
 
Deniz Dumlupınar'ın yeğeni Berkan Demiralp, olaya ilişkin şunları anlattı: 'Yanlarındaki misafirleri ve görgü tanıklarıyla görüştük. Hiç tartışma yok. Parayı da dansöze yapıştıran teyzemmiş. Alkollü bir şekilde plajın önüne geliyorlar. 'Denize girip girmeme' konusunda iddialaşma oluyor. Güvenlikçilerin engellemesine rağmen denize atlıyorlar.' Dayı Hamdi Ezici de çiftin yaz-kış denize giren bir aile olduğunu söyledi.
 
BAHŞİŞ DAĞITTILAR
 
Restoranın şeflerinden Murat Çiçek ise şu bilgileri verdi: 'İki misafirleriyle yemeğe geldiler. Çok keyifli bir akşam geçirdiler. Hatta hanımefendi eşiyle şarkı da söyledi. Dansöze parayı da hanımefendi taktı. Mutlu bir aile tablosu vardı. Giderken arkadaşlara da bol bahşiş dağıttılar.'