DASK'tan dev kumbaralı mesaj

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK), ''Günde 40 Kuruş Kumbarası'' adlı yeni uygulamasıyla, ''Zorunlu deprem sigortasıyla günde sadece 40 kuruşa evinizi ve anılarınızı depreme karşı güvenceye alabilirsiniz'' mesajı verecek.

DASKtan dev kumbaralı mesaj
17 Mayıs 2012 Perşembe 14:23 tarihinde eklendi, 1.425 kez okundu.

 

 DASK'tan yapılan açıklamaya göre, ''Günde 40 Kuruş Kumbarası'' adı verilen uygulaması, kurumun ''www.facebook.com/dask'' adresindeki Facebook sayfasında yayına girdi. 
     
Zorunlu deprem sigortasına dikkat çekecek kumbaranın dev maketi, Sigortacılık Haftası'nı da kapsayan 25 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Taksim Meydanı'nda olacak. 
     
Günde 40 Kuruş Kumbarası'yla ''Zorunlu deprem sigortasıyla günde sadece 40 kuruşa evinizi ve anılarınızı depreme karşı güvenceye alabilirsiniz'' mesajı verilecek. 
     
DASK, Facebook'taki uygulama ve Taksim'deki etkinlik kapsamında 500 bin kişiye ulaşarak 500 bin adet sanal 40 kuruş toplamayı hedefliyor. 
     
DASK'ın sayfasını ziyaret edenler, uygulamayı indirdiklerinde bugüne kadar Facebook'ta arkadaşlarıyla paylaştıkları fotoğraflardan oluşan bir eve sahip olacaklar. Ziyaretçilerin, evlerini ve anılarını güvenceye almak için tek yapmaları gereken ise, her gün, Günde 40 Kuruş Kumbarası'na sanal 40 kuruşlar atmak olacak. 
     
Hem kişisel bilgisayarlardan hem de Taksim Meydanı'nda kurulacak dev kumbara üzerinde bulunan dokunmatik ekranlardan sanal 40 kuruşlar atılabilecek. Uygulamayı kullananlar, kumbaraya attıkları her 40 kuruşla hediye kazanma şanslarını da artıracak. 
     
DASK, uygulama sonunda 10 kişiye zorunlu deprem sigortası poliçesi, 100 kişiye deprem çantası, 1000 kişiye Günde 40 Kuruş Kumbarası hediye edecek.