Daum'dan sürpriz kadro

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, ligin 6. haftasında oynadıkları Akhisar Belediyespor maçında sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı.

Daumdan sürpriz kadro
27 Eylül 2013 Cuma 20:43 tarihinde eklendi.

Tecrübeli teknik adam, genç oyuncu Enes'i ilk 11'de sahaya sürerken, formsuz Tuncay, Murat Yıldırım ve Şener ile İbrahim'i yedek kulübesinde oturttu.

Bursaspor'da ardı ardına gelen Beşiktaş ve Rizespor yenilgilerinin ardından Teknik Direktör Daum kadroda rotasyona gitti. Bu sezona iyi başlangıç yapamayan suskun golcü Pinto'yu 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmeyen Daum, Pinto'nun yerine ilk 11 de genç yetenek Enes Ünal'a şans verdi.

TUNCAY YEDEK, BASSER SAHADA

Son iki haftadır alınan üst üste mağlubiyetin ardından defansa ve orta sahaya müdahale eden Daum, defansta Şener ve İbrahim Öztürk yerine bu sezon ilk defa forma şansı bulan Basser ile Serdar Aziz'e şans verdi. Daum, Rize karşısında İbrahim yerine Serdar'ı tercih etmişti.

Öte yandan Rize maçında ilk 11 de sahaya çıkan Tuncay Şanlı kendinden bekleneni sahaya yansıtamayınca Akhisar maçına tecrübeli teknik adamdan kesik yedi. Tuncay yerine Ferhat Kiraz ile başlamayı tercih eden Daum, orta sahada eleştirilen Murat Yıldırım da yedek kulübesine çekti.

"BURSA YAZ 6222'YE GÖNDER, CEZA BİZE GELSİN"

Bursaspor taraftarları da zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Alınan seri yenilgilerin ardından yönetim aleyhinde tezahüratta bulunan taraftarlar, maraton tribününe, "Aşk Bursaspor forması giyer" yazılı pankart açtı. Maraton tribününde bulunan taraftarların, futbol disiplin kurulunun Bursaspor'a kestiği cezalara gönderme olarak, "Bursa Yaz 6222'ye Gönder, Ceza Bize Gelsin" yazılı pankart açması dikkat çekti. Maçı 20 bin civarında seyirci izledi.

Maç öncesi Engelli taraftarların bulunduğu bölüme giden Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, engelli çocuklarla fotoğraf çektirdi. Daum'un bu davranışı taraftarlardan alkış aldı.

BAKAN ÇELİK MAÇI İZLEDİ

Bu arada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile birlikte izledi. 


CİHAN