Davalık oldular!

Seren Serengil ve eski eşi arasında sular durulmuyor

Davalık oldular!
21 Ağustos 2012 Salı 10:55 tarihinde eklendi, 1.539 kez okundu.

 

Musa Aytun ile Sinem Yıldırım, aşklarını uzun süre inkar ettiler ancak geçen hafta Bodrum'da çekilen fotoğrafları ilişkilerini gözler önüne serdi. Öte yandan, Aytun'un eski eşi Seren Serengil'in aynı adres üzerinden yaptığı fotoğraf yorumu, ortalığı karıştırdı.
 
Serengil'den gelen ilk yorum, "Kocasını aldattığı için sokağa atılan 48'lik biriylesin, layığını buldun" oldu... Ardından ikincisi geldi: "Seren Serengil'in eski eşi diye yazılmadan haber niteliği olmayan kişilerin yanındakine de 'onun sevgilisi' deniyormuş. Yani benim adım olmadan eski eşim ve yeni sevgilileri gazeteye çıkamıyorsa bu bana telif hakkı getirir mi? İnsan tuhaf oluyor, benim adımın ne işi var iki çocuklu bir kadının eski eşle öpüştüğü bir haberde, bilmiyorum. Babam bu yüzden mi bıraktı bu soyadını?"
 
BİZDEN ÇOK SEVGİLİSİNE AYIP ETTİ
 
Sinem Yıldırım, bu mesajlara felsefi bir biçimde verdi, "Yaradılanı severim yaradandan ötürü" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Ama Aytun o kadar sakin davranamadı.
"Benim bu soyada ihtiyacım olsa, zaten kendisinden boşanmak için bunca zaman uğraşmazdım" diyen Musa Aytun, Serengil'in en çok da evlilik hazırlığında olduğu Oğuz Aşıcı'ya ayıp ettiğini ileri sürdü: "Ben kimsenin adını ağzıma almazken hâlâ benim adımın anılıyor olması, başta birlikte olunan kişiye çok büyük ayıp ve saygısızlık. İnsana 'Hâlâ eski eşinin adını anmaya devam ederken bu nasıl bir ilişki' diye sormazlar mı? Benim bir ilişkim var, mutluyum. Kendimden çok ailemi ve birlikte olduğum insanı düşünüyorum. O yüzden lütfen artık herkes kendi mutluluğunun peşinden koşsun ve geçmişe sünger çeksin."
 
MUSA AYTUN DAVA AÇIYOR
 
Musa Aytun, mesajlarından dolayı eski eşi Seren Serengil'e dava açacağını şu yazılı açıklamayla duyurdu: "Seneler önce boşanmış olduğum bu şahsın söyledikleri tamamen yalandır ve iftiradır. Şuursuzca sarf edilmiş çok ağır ithamlar içermektedir. Hiç kimse canı istediği gibi insanlar hakkında konuşma haddine sahip değildir. Herkesin çizgisi ve konumu zaten toplum tarafından bilinmektedir. Bu nedenle bu seviyedeki bir insanla muhatap olunması söz konusu bile değildir. Gündem yaratmak için iki günün birinde ortalara yazı yazan biriyle söz yarışına girme niyetinde değilim. Bayram sonrası kendisi hakkında gerekli davalar açılacaktır. Umarım mahkemede 'Ben bunu onlara dememiştim' gibi açıklamalar yapıp kendini daha da komik duruma düşürmez."