Davut Güloğlu çıldırdı

Ece Erken ve Davut Güloğlu bir süre birlikte olup, nişanlanmıştı. Sonrasında çiftin arasına kara bulutlar girmişti ve ikili yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Ece Erken'den sonra Davut Güloğlu da konuştu

Davut Güloğlu çıldırdı
20 Aralık 2011 Salı 10:54 tarihinde eklendi, 1.435 kez okundu.

 

Davut Güloğlu'ndan Ece Erken'e gönderme: "Ne tesadüf ben de unuttum"
 
Ece Erken ve Davut Güloğlu bir süre birlikte olup, nişanlanmıştı. Sonrasında çiftin arasına kara bulutlar girmişti ve ikili yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Ece Erken, "Davut'la çok farklı görünen ve farklı noktalarda olan insanlardık. Birçok konuda uyumumuz yoktu. Anlaşamadık. O nedenle de en hayırlısı oldu diyorum. Kapansın o sayfalarım. Bazen herkes hata yapar. Hatırlamıyorum bile, o derece bitirdim. Huyumu seveyim, hatırlamak istediğim şeyi hatırlarım, unutmak istediğim şeyi de hemen unuturum. Eski eşimi nasıl unutmak istemiyorsam, onun her zaman başımın üstünde yeri varsa, unutmak istediğim şahsı ise anında silerim hafızamdan" demişti.
 
Güloğlu'na da Ece Erken'in bu sözleri soruldu. Güloğlu, "Ne tesadüf ben de unuttum, sildim hafızamdan" dedi.
 
"NE TÜKÜRÜYORSAK O"
 
Davut Güloğlu, bu konuya bir hayli sinirlenmiş olmalı ki Twitter hesabında şunları yazdı:
 
Aşk hakkında artık yorum istemiyorum söylediğim gibi ne tükürüyorsak o. Her zaman lafımın arkasındayım tükürdüğümü yalamam ne tükürüyorsak o. Aşk yok iş var, ne tükürüyorsak o. O yazılan beni bağlamaz. Dostluklar bu magazin denen çamurda her zaman yanlış yorumlanmıştır, uğraşmaya değmez. Albüme odaklandım ve çok çalışıyorum. Bomba gibiyim"

Habertürk