Davutoğlu telefonundan Kılıçdaroğlu'na ne gösterdi

Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen törende Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada objektiflere yansıyan görüntüsü dikkat çekmişti.

Davutoğlu telefonundan Kılıçdaroğluna ne gösterdi
30 Ağustos 2015 Pazar 23:59 tarihinde eklendi.
Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen törende Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada objektiflere yansıyan görüntüsü dikkat çekmişti. Başbakan Davutoğlu bu görüntüyle ilgili Beştepe'deki 30 Ağustos resepsiyonunda açıklamalarda bulundu.
 
Davutoğlu, 30 Ağustos törenlerinde CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu ile verdiği görüntülerin sorulması üzerine şunları kaydetti: 
 
"Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ile bu müzakereler esnasında, akşam yemeği  esnasında evden, torunlardan bahsetmiştik. Sohbetin bir kısmı öyleydi. Sare  Hanım, 'Selvi Hanım nerede, gelemediler mi' diye sordu Sayın Kılıçdaroğlu'na. O  da 'Torunla meşgul' dedi. Yani, 'Toruna bakıyor' dedi. Bizim de Amerika'da okuyan  kızımdan torunum geçen hafta buradaydı, birkaç gün önce gitti. Bu sabah tam  törene gelirken resim göndermişti. Ben de resmi gösterdim son halini, sabah  çekilen. Torunlar üzerine konuştuk." 
 
 
Davutoğlu, bir gazetecinin "1 Kasım sonrasında yine benzer tablo  çıkarsa CHP ile koalisyon olur mu diye biz bu görüntüleri yorumluyoruz"  şeklindeki sözlerine Davutoğlu, şöyle karşılık verdi: 
 
 
"Hiç kimse öyle bir şeye niyetlenmesin, benzer tablo çıkmayacak. AK  Parti tek başına iktidara gelecek, onu tartışmayız şimdiden. Şimdi benzer tablo  çıkacak diye sanki bunu kabullenmek olayı yok. AK Parti'nin tek başına  iktidarından hiç şüphe etmeyiz. Ama bu kurduğumuz seviyeli ilişki çok güçlü AK  Parti iktidarıyla ümit ederiz ki yine anamuhalefet partisi olarak CHP olacaktır.  Yani öyle bir tablo çıktığında seviyeli bir iktidar muhalefet partisi ilişkisi  olur. Onu merak etmeyin." 

Vatan Gazetesi