Dedikodu çıkaran arkadaşını bıçakladı

Samsun'da Ondokuz Mayıs Ünuversitesi'nde (OMÜ) taşeron firmada işçi olarak çalışan 27 yaşındaki Barış İnce, hakkında işten çıkarılacağı yönünde dedikodu çıkartan mesai arkadaşı 44 yaşındaki Bahadır Göknur'u vücudunun 6 yerinden bıçakladığı iddiasıyla tutuklandı.

09 Temmuz 2013 Salı 18:24 tarihinde eklendi.
Olay, dün Kale mahallesi 19 Mayıs Bulvarı Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndeki bir taşeron firmada işçi olarak çalışan Bahadır Göknur mesai arkadaşı olan Barış İnce'nin işten çıkartılacağı yönünde söylenti çıkarttı.

Söylentileri duyan Barış İnce ile Bahadır Göknur arasında dün mesai bitimi sonrası aynı konudan tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Barış İnce üzerindeki bıçakla Bahadır Göknur'u vücudunun 6 yerindren baçakladıktan sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis çevrede yaptığı araştırmada 2 ayrı bıçak ele geçirdi.

Yaralı ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Poliste ifade veren Barış İnce, "İşten çıkartılacağım yönünde laf çıkartmış. Bu konuyu konuşmak için yanına gittiğmde bana küfür etti. Çok pişmanım" dedi.
 
Polisteki işlemlerinin tamamlanması ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılıktaki ifadesi ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DHA