DeFacto'da Ekonomik Bluz ve Tişörtler

Bluzlar ve Tişörtler hayatımızın vazgeçilmezi, gerek işte, evde, cafe’de tatilde, kumsalda kısacası aklınıza gelen her şeyde kullanılan bluz ve tişörtler bu senenin de trendi.

DeFactoda Ekonomik Bluz ve Tişörtler
29 Haziran 2017 Perşembe 18:15 tarihinde eklendi, 3.573 kez okundu.

Bluzlar ve Tişörtler hayatımızın vazgeçilmezi, gerek işte, evde, cafe’de tatilde, kumsalda kısacası aklınıza gelen her şeyde kullanılan bluz ve tişörtler bu senenin de trendi.
 

Yaz mevsiminin en moda parçalarından olan desenli tişörtler, rahat ve cool giyim tarzı benimseyenlerin vazgeçilmezleri arasında.
 

Şık ve rahat olan bluz ve tişörtler, desensiz seçenekleriyle de iş yerlerinde sıkça tercih edilen kıyafetler arasında.

DeFacto uygun fiyatlı tişört ve bluzseçenekleriyle herkesin vazgeçemediği markalar arasında. Çok şık ve rahat olan bu parçalar, istediğiniz her yerde giyebileceğiniz casual bir tarzın vazgeçilmezi.
 

Defacto ekonomik bluz ve tişörtile bahara damga vuracak gibi, hemen hemen her yaştan herkesin dolabında yer alacak olan bu parçalar her şeyle de kombin edinilebilir.
 

Ekonomik fiyatları ile de dolabınızın en önemli parçası olan bluz ve tişörtler, artık her yaştan her tarzın vazgeçilmezi haline geldi.

 

İlkbaharda bluzlar ve gömlekler için kombinasyon fikirleri
 

İlkbaharın vazgeçilmezi olan rahat kıyafetlerin en önemli parçası gömlekler, rahat olmanızı ve şık görünmenizi sağlıyor.
 

Her yaştan her tarzdan herkesin dolabında mutlaka yer alan bluz ve gömlekler her şeyle kombin edilebiliyor.
 

Eğer bir Jean ile kombin etmek isterseniz spor, klasik bir etekle kombin ettiğinizde de şık bir iş kadını görünümünü almanızı sağlıyor.
 

Klasik bir pantolonla da kombin ettiğiniz bluzlar, günlük klasik bir tarzı da benimsetiyor. Defacto indirim çekiile her renk bluzu dolabınıza ekleyebilir, farklı kombinlerle bütünlük sağlayabilirsiniz.
 

Renkli gömlek ve bluzları Jean pantolonlarla kombin etmeniz çok daha uygun, ayakkabı seçiminiz ise rahat ve sade renklerden oluşmalı.
 

Bluzlarda Defacto indirim çeki ile istediğiniz bir bluzu daha uygun bir fiyata alabilirsiniz. Ayrıca Defacto indirim çekiile daha fazla tişört alabilmeniz de mümkün.