Defne Samyeli'yi sabaha kadar misafir etti

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ünlü komedye'nin Levent'teki evinde sabahladı.

Defne Samyeliyi sabaha kadar misafir etti
02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:02 tarihinde eklendi, 3.107 kez okundu.
Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, önceki akşam ünlü komedyenin Levent'te bulunan evinde bir araya geldi.
 
CEM, DEFNE'Yİ MİSAFİR ETTİ
 
Akşam saatlerinde Cem Yılmaz'ın misafiri olarak eve gelen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisini fark etmemesi ve görüntü almaması için ilginç yollara başvurdu.
 
GECE YARISI YEMEK SİPARİŞİ VERDİLER
 
Bir süre birlikte vakit geçiren ikiliye, sonrasında Ozan Güven ve bir bayan arkadaşı eşlik etti. Gece yarısına yakın dışarıdan yemek siparişi veren Cem Yılmaz, yemek sonrası Ozan Güven ve kadın arkadaşını yolcu etti.
 
DEFNE'NİN ARACINI İÇERİ ALDIRDI
 
Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli'nin Mercedes marka aracını garaja alan Yılmaz, özel plakalı kendi cipini ise sokağa park etti.
 
SABAHA KADAR BERABER KALDILAR
 
Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarıyı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli'yi evinde misafir etti.
 
"GÖRÜNTÜ İSTEMİYORUM"
 
Kendisine ait güvenlik görevlisine özel talimat veren ve evinin yakınına dahi yaklaştırmayan komedyenin, "Görüntü istemiyorum" dediği öğrenildi.