Defne'nin yeri dolmayacak

Defne Joy Foster’ın rol aldığı “Sihirli Annem” isimli fantastik dizi, 5 yıl sonra yeniden çekiliyor

Defnenin yeri dolmayacak
23 Şubat 2011 Çarşamba 08:28 tarihinde eklendi, 3.760 kez okundu.

 

2 Şubat sabahı gazeteci Kerem Altan’ın evinde yaşamını yitiren ünlü sunucu Defne Joy Foster’ın (36) rol aldığı “Sihirli Annem” isimli fantastik dizi, 5 yıl sonra yeniden çekiliyor
 
Süreç Film imzalı dizi, yine eski bölümlerinin yayınlandığı Star TV’de ekrana gelecek. Çekimleri nisan ayında başlayacak olan dizinin eski başrol oyuncuları İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gül Onat ve Nevra Serezli ile yeniden el sıkışıldı. Son iki yıldır “İzdivaç” programını sunan Zuhal Topal ile ise görüşmeler sürüyor. Kartal Çıdamlı’nın yöneteceği dizide olağanüstü güçleri olan peri Eda karakterini canlandıran Defne Joy Foster’ın rolünü ise kimsenin oynamayacağı açıklandı. Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu, “Defne’nin canlandırdığı Eda rolü yeni bölümlerde olmayacak. 
 
Bambaşka bir komşu kızı karakteri diziye katılacak” dedi. Mayıs ayında ekrana gelecek dizinin senaristi Gamze Özer ise “Defne dizide yıldızlardan gelmişti, şimdi yine yıldızlara gitmiş olacak” yorumunu yaptı.
 
Eşi gözyaşlarıyla evinden taşındı 
 
Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz, Nişantaşı’nda oturdukları evden geçen pazar taşındı. 1,5 yaşındaki oğlu Can Kılıç’ı akrabalarına yakın bir ortamda büyütmek isteyen Solmaz, Anadolu Yakası’na taşındı. Solmaz, evden taşınır-ken ve eşinin kıyafetlerini koliye yerleştirirken gözyaşlarını tutamadı.