Değişikliği öğrendiği an ne yaptı?

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine değişikliğini böyle öğrendi

Değişikliği öğrendiği an ne yaptı?
25 Ocak 2013 Cuma 12:00 tarihinde eklendi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine değişikliği sonucu görevinden alındığını, katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ordu Valiliği arasında imzalanan 32 derslik okul töreninde korumasından öğrendi.

 
Ankara'da TOBB ile Ordu Valiliği arasında, 32 derslikli Ordu TOBB Endüstri Meslek Lisesi yapımı için protokol imza töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Ordu Valisi Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin katıldı. Konuşmaların ardından protokol imza töreni esnasında Bakan İdris Naim Şahin'e koruması kabine değişikliğine ilişkin bir not uzattı. Korumasının verdiği notu okuduktan sonra yüz ifadesi değişen Bakan Şahin, herhangi bir yorum yapmadan programın ardından salondan ayrıldı.
 
ORDU'YA GELECEKTİ
 
Öte yandan Bakan İdris Naim Şahin, 25-26-27 Ocak tarihlerinde Ordu'da çeşitli programlara katılacaktı. Bakan Şahin'in Ordu'daki ziyaret ve programları da Ordu Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından basın yayın kuruluşlarına e-mail ile bildirilmişti. İdris Naim Şahin'in programı iptal edildi.
 
ORDULULAR ŞAŞKIN
 
Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, İçişleri Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordulu Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile her fırsatta Orduluların eniştesi olduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın aynı anda görevden alınmasına şaşırdıklarını söyledi. Görevlerinden alınan üç bakanın koordineli çalışarak Ordu'ya son dönemde büyük yatımlar kazandırdığını, bu kabine değişikliğinin de en çok kendilerinin etkilediğini belirten Hüseyin Akdeniz, "Bu görev değişikliği biz Orduluları üzmüştür. Dolayısıyla kabinede bu kadar güçlü Ordu temsil edilirken, Ordu ivme kazanmışken sayın başbakanın takdiriyle bu bakanların görevden alınmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Üç bakanın koordineli çalışmasıyla Ordu'da havaalanı inşaatı başladı. Kültür ve turizm yatırımları, sağlık alanında çok ciddi yatırımlar oldu. Bu bakanlarımız kabinede kalmasıyla Ordu'nun çehresi daha çok değişecekti" dedi.

DHA