"Değişmem, babamı örnek alıyorum"

Bursaspor'un 16 yaşındaki genç yeteneği Enes Ünal, kendisine şans veren hocası Daum'a teşekkür ederek, değişmeyeceğini çünkü babasını örnek aldığını söyledi.

Değişmem, babamı örnek alıyorum
26 Ağustos 2013 Pazartesi 09:02 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında oynanan Galatasaray maçında attığı golle dikkatleri üzerine çeken Bursaspor'un 16 yaşındaki genç yeteneği Enes Ünal, kendisine şans veren hocası Daum'a teşekkür ederek, değişmeyeceğini çünkü babasını örnek aldığını söyledi.

Ünal, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Pası veren Batalla'ya önce çok teşekkür ediyorum. Ardından hocam Daum'a da çok teşekkür ediyorum, bana verdiği değer gerçekten çok önemli. Antrenmanlardan sonra beni özellikle çalıştırıyordu. Bugün de bana bir şans verdi. Ben de bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum. Tabi ki mutluyum ama daha iyisini de yapabilirdik."

Bir gazetecinin, "Kariyerinde kimi örnek alıyorsun sorusuna" genç yıldız, "Tam olarak bir futbolcu yok. Ama beğendiğim oyuncular tabi ki var" cevabını verdi. "Kendine verdiğin bir söz var mı?" şeklindeki soruya ise Enes, şu karşılığı verdi: "Tabi ki, insan iki üç yıl sonra ne olacak bunu bilemiyor. Ben de iki üç sene sonra ne olacağımı bilemem ama etrafımda beni olumlu etkileyecek çok önemli insanlar var. Babam başta olmak üzere bana çok değer veriyorlar ve değişmeme izin vereceklerini de zannetmiyorum."


CİHAN