Dehşet saçan 'O' baba yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kurban Bayramı'nın birinci günü, boşanma davaları süren eşinin evini basıp, elini öpmeye gelmeyen oğlu Nazmi İşli'yi (17) öldüren, kızı Ebru İşli (16) ile kendisine engel olmak isteyen Naci Özgün'ü (29) pompalı tüfekle yaralayan Turan İşli (47), olayın üzerinden geçen 34 günün ardından Milas ilçesinde kırsal alanda saklanırken yakalandı.

17 Kasım 2013 Pazar 22:17 tarihinde eklendi.
Yaralama ve tehdit suçlarından yattığı cezaevinden 10 ay önce tahliye olan Turan İşli, geçen 15 Ekim'de, bir yıl önce kendisine boşanma davası açan eşi Sergül İşli'nin (37) Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi'ndeki evini bastı.

Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine öfkelenen Turan İşli, ateş ettiği kapının arkasındaki kızı Ebru İşli'yi karnı ve kalçasından yaraladı. Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren Turan İşli, Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi 10'uncu Sınıf öğrencisi olan oğlu Nazmi İşli'yi sürükleyerek 100 metre ilerdeki tarlaya götürüp, burada çıkan boğuşmada göğsünden vurarak öldürdü.

Bu sırada kendisine engel olmak isteyen, eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün'ü de elinden yaralayıp, kaçtı. Olayın ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Özgün ve Ebru İşli tedavilerinin ardından taburcu edildi. Babası tarafından hayatının baharında öldürülen Nazmi İşli ise Milas İlçesi'ne bağlı Göldere Köyü'nde toprağa verildi.
 
İCRADAN SATILAN EVİ KUNDAKLADIĞI İDDİA EDİLDİ
 
Daha önce eşi Sergül İşli'nin çalıştığı çamaşırhanedeki işçilerden birine 'İki kişinin daha canını almadan teslim olmam' yazılı olan ve başka tehditlerin de yer aldığı mesaj gönderdiği öğrenilen Turan İşli'nin, geçen 27 Ekim günü, Milas'ın Selimiye Beldesi'nde görüldüğü ve kendine aitken, icra yoluyla Ömer Özler'e satılan Çorbacıoğlu Dede Sokak numara 27'deki evi ateşe verip kaçtığı ileri sürüldü.
 
34 GÜN SONRA YAKALANDI 
 
Yakalanması için İl Alay Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu ekipleri çalışma başlattı. Son bir haftadır kırsal alanda yoğunlaşan 40 kişilik komando taburu, bugün akşam saatlerinde Turan İşli'nin izine, ilçeye bağlı Kılavuz Köyü kırsalında rastladı.

Zanlının bulunduğu bölgeyi ablukaya alan ekipler, saat 18.00'de, Turan İşli'yi köy kırsalında yakaladı. Güvenlik güçlerine zorluk çıkarmayan Turan İşli'nin üzerinde av tüfeği ile 7 fişek bulundu. Gözaltına alınan zanlı İşli, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne götürülürek sağlık kontrolünden geçirildi.

Milas'taki işlemlerinin ardından Turan İşli, olayın yaşandığı Bodrum'a gönderildi.

DHA