Dehşetin görüntüsü kamerada

Tuzla’da yolun karşına geçmeye çalışan bir anne ve bebeği hafriyat kamyonunun altında kaldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada küçük çocuk feci şekilde can verdi.

Dehşetin görüntüsü kamerada
22 Nisan 2013 Pazartesi 17:49 tarihinde eklendi, 1.883 kez okundu.

 

Kaza saat 15.00 sıralarında İçmeler kavşağında meydana geldi. Bir tatlı dükkanından alışveriş yapan anne Demet Akkoyun(26) 3 yaşındaki oğlu Kaan ile yolun karşısına geçmek için trafiğin durmasını bekledi.

Anne ve oğlu yolun karşısına geçmeye çalışırken Oktay Eski(52) idaresindeki 34 GG 7814 TIR'ın altında kaldı. Feci kazada 3 yaşındaki Kaan hayatını kaybederken annesi hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Feci kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, TIR sürücüsü Oktay Eski gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından minik Kaan'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. 
 
DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA 
 
Olay yerindeki bir işyerinin güvenlik kamerası ise feci kazayı saniye saniye görüntüledi. Kamera görüntülerinde, tatlı dükkanından çıkan anne Demet Akkoyun ve oğlu yolun karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bu sırada kavşağa Oktay Eski'nin kullandığı TIR geliyor.

Görüntülerde TIR bir süre bekliyor bu sırada anne ve oğlu yolun karşısına geçmek için yürümeye başlıyor. Anne ve oğlu TIR'ın önünden geçerken TIR hareket ediyor ve Demet Akkoyun ve oğlu Kaan'ı altına alıyor. Dehşete düşüren görüntülerde TIR'ın altında kalan Kaan feci şekilde can veriyor. Annesi ise kazayı hafif yaralı olarak atlatıyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde kazayı gören bazı vatandaşlar TIR'a durması için sesleniyor ancak TIR sürücünün aracı durdurmasıyla iş işten geçmiş oluyor.