Deivid Türkiye’ye dönüyor!

Fenerbahçe’den eski takım arkadaşlarının yolu tekrar kesişebilir. Coritiba forması giyen Deivid Türkiye’ye dönmek istiyor, Yiğido uygun fiyata transferi bitirmeyi hedefliyor.

Deivid Türkiyeye dönüyor!
09 Haziran 2013 Pazar 12:10 tarihinde eklendi.
Roberto Carlos’u teknik direktörlük görevine getirerek büyük sükse yapan Sivasspor, transfer için de kolları sıvadı. Yurt içinde ve Avrupa’da dört koldan temaslara başlayan kırmızı-beyazlı kulübe, menajerler aracılığıyla da isimler öneriliyor. Bunlardan biri de Deivid de Souza…

4 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra ülkesi Brezilya’ya giden Deivid, şu anda Coritiba’da. Alex de Souza ile takım arkadaşı olan Deivid, Türkiye’ye dönmek istiyor. Sivasspor da uygun bir bedelle bu transferi gerçekleştirmek istiyor. 33 yaşındaki futbolcu ile en fazla 2 yıllık mukavele yapılacak. Roberto Carlos’un da bu transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi. Fenerbahçe’de birlikte oynayan vatandaşlar, zaten yakın arkadaşlar.
 
3 MAÇTA 2 GOLÜ VAR
 
Çiçeği burnunda teknik direktörün yönetime, “Alırsak çok iyi olur. Takıma katkı sağlayacaktır. Üstelik Türkiye’yi de biliyor” dediği bildirildi. Yeni başlayan Brezilya Ligi’nde 3 maçta forma giyen başarılı hücum oyuncusu 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Deivid’in Coritiba ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
(AMK)