Demba Ba planı tuttu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Demba Ba'yı Trabzonspor karşısında yabancı kontenjanına takıldığı için yedek soyundurdu.

Demba Ba planı tuttu!
03 Mayıs 2015 Pazar 21:41 tarihinde eklendi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Demba Ba'yı Trabzonspor karşısında yabancı kontenjanına takıldığı için yedek soyundurdu. Trabzonspor karşılaşmasının 57. dakikasında oyuna giren Demba Ba, 58. dakikada attığı golle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, ilk 11'de yabancı kontenjanından dolayı Demba Ba yerine Sosa'yı tercih etti. Bilic, maçın ilerleyen dakikalarında, daha fazla risk alacağı bölümlerde güçlü bir Demba Ba'yı kullanmak istedi. Bilic'in Demba Ba ile ilgili planı tuttu ve ünlü futbolcu maça girdikten 1 dakika sonra gol atarak  Beşiktaş'ın altın değerinde 3 puan kazanmasında büyük pay sahibi oldu. 
 
DEMBA BA NEDEN YEDEK KALDI
Takımın en golcü ismi Demba Ba'nın yedek soyunmasıyla ilgili olarak Hırvat teknik adam, "Demba Ba, bizim en önemli skorerimiz. En golcü oyuncumuz. O olmadan bu sezon şimdiki bulunduğumuz pozisyona gelemezdik. Yedek olmasının nedeni yabancı sınırlaması. Sağ bekte oynayan bazı oyuncularımız cezalı ve onun için böyle bir tercih yaptık. Maç 90 dakika ve Mustafa da iyi bir form tuttu. Maçın akışı içinde Demba 'nın da iyi bir rol almasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.