Demet çok kızacak!

''Beni bahane ediyorlar''

Demet çok kızacak!
07 Ocak 2011 Cuma 20:55 tarihinde eklendi, 2.957 kez okundu.

 

Ayakligazete.com'un haberine göre, Kenan Doğulu ailesi ve yakın çevresini bir arada topladı ve sevgilisi Sarah Nile Cameron ile tanıştırdı. Tanışma yemeğinde Fatih Ürek ve yakın arkadaşı sunuculuktan oyunculuğa adım atan Gamze Topuz da vardı. Fasılla birlikte eğlenen ünlüler gecenin bitiminde neşeli halleriyle dikkat çekti.
 
Fatih Ürek, Kenan Doğulu'nun sevgilisi Sarah Nile Cameron için "Türk O, yabancı gelin yok" dedi. Kenan Doğulu için de "Çocuk O daha" diyen Ürek, Kenan Doğulu için evliliğin erken olduğunu ima etti. Bu imalı açıklamanın ardından kendisinin de evlenmeyi düşünmediğini dile getirdi.
 
"ÇALIŞABİLECEĞİM GECE KLÜBÜ YOK"
 
Müziği hiç bırakmadığını ve İstanbul'da çalışılabilecek gece klübü kalmasığını vurgulayan Fatih ürek İstanbul dışında birçok şehirde sahne aldığını İstanbul'da sahne almasını steyen çok hayranı olduğunu ancak mekan olmadığı için sahne alamadığını söyleyerek yakındı.
 
Fatih Ürek'in ardından mekandan çıkan Gamze Topuz, "Sevgi dolu bir geceydi, kaynaştık, coştuk, eğlendik" dedi. Geceye tesadüfen dahil olduklarını da belirten Fatih Ürek ve Gamze Topuz kutlamaya spontane bir şekilde dahil olduklarını belirtti.
 
"AYRILIKLARI PLANLI BİR ŞEYDİ"
 
Demet Akalın ve Önder Bekensir'in ayrılık sebepleri olarak gösterilen Gamze Topuz, "İkisi de bana kızım derdi. Çocuklarıydım ben onların. Planlı ve programlı bir şeydi bu. Ben planlı şeylerden anlamıyorum. Kendisi bahane arıyormuş, bahanesi de ben oldum" diyerek iğneleyici bir ayrılık açıklaması yaptı.