Demirören iddialı konuştu

Demirören, "Bu sezon unvanlarımızı korumanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın adını daha yukarılara yazdırmak için mücadele edeceğiz" dedi.

01 Eylül 2009 Salı 14:50 tarihinde eklendi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu sezon unvanlarımızı korumanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın adını daha yukarılara yazdırmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, camiaya umutlu mesajlar verdi. Camiada birlik ve beraberlik sağlandığında yakalanan başarıları vurgulayan Demirören, önemli projeleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Yeni sezonla ilgili görüşleri sorulan Yıldırım Demirören, şu ifadeleri kullandı:

"Ben ve ekibim, en zor günlerde bile başarıya inandık. Neticesinde, hem camiamız içerisinde hem de futbol takımımızda sağladığımız birlik, beraberlik ve dayanışma ile çok önemli bir başarıya imza attık. Çifte şampiyon unvanını elde ettik ve ne mutlu ki bu başarıya koşarken takımımızın başında olan Mustafa Denizli ile yolumuza devam ediyoruz. Aynı zamanda evladımız Nihat Kahveci başta olmak üzere, birbirinden yetenekli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Beşiktaş ruhunu, Beşiktaş duruşunu, Beşiktaş'ın kimliğini oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan yeni takımımızın da, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inanıyorum. Bu sezon unvanlarımızı korumanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın adını daha yukarılara yazdırmak için mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki, daha çok çalışacağız ve fazlasıyla hak ettiğimiz bütün başarıları bu sezon da bir bir yaşayacağız."

Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na ilk kez seçildiği 31 Mayıs 2004 tarihinden itibaren tüm branşlarda kazanılan kupalarla poz veren Demirören, "Bu kupalar, bizim gece gündüz verdiğimiz emeğin, zor günlerimizin ödülü. Gurur duyuyorum elbette" dedi.

Yıldırım Demirören, "Bu yıl olduğu gibi Beşiktaş bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak, yeni başarılara, şampiyonluklara imza atmak, BJK İnönü Stadı projesini, Kartalcell'i hayata geçirmek, yeni sosyal projelere imza atmak öncelikli hedeflerimiz" diyerek, Beşiktaş'ta hedeflerin bitmeyeceğini vurguladı.