Demirören'den Guti'ye teşekkür

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın, 108 yıldır olduğu gibi bugün de yaşadığı tüm zorluklara rağmen, her branşıyla siyah-beyaz bayrağı en yükseklerde dalgalandıracağını vurgulayarak, ''Bizim kavgamız küçük hesaplar için değil, büyük Beşiktaşımız içindir'' dedi.

Demirörenden Gutiye teşekkür
02 Aralık 2011 Cuma 13:44 tarihinde eklendi.

 

Siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Aralık sayısındaki başyazısında camiaya seslenen Demirören, "Sadece futbolda değil, tüm branşlarımızda aldığımız başarılar, tesisleşme konusunda attığımız adımlar, dünya kulübü olmak için ne kadar doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Bu yolda sizlere de önemli görevler düşmektedir. Takımlarımıza olan coşkulu desteğinizi sürdürürken, tek yürek ve tek nefes olmanız, kulübümüzün hem bugünkü hem de gelecekteki menfaatleri açısından oldukça elzem bir konudur" ifadelerini kullandı. 
     
Demirören, "Beşiktaş, 108 yıldır olduğu gibi bugün de yaşadığı tüm zorluklara rağmen, her branşıyla siyah-beyaz bayrağımızı en yükseklerde dalgalandıracaktır. Bizim kavgamız küçük hesaplar için değil, büyük Beşiktaşımız içindir" diye görüşlerini aktardı. 
     
Yıldırım Demirören, dergideki yazısında daha sonra şunları kaydetti: 
     
"Bugünlere sevgiyle, destekle, emekle gelen, her daim başarıya hakkıyla ulaşan Beşiktaşımız, 108 yıllık çok sağlam kökleri olan bir çınardır. Her fırsatta söylediğim gibi, sadece bugün değil, yarınlarımız için de birlik ve beraberlik içinde hareket etmek her Beşiktaşlının en önemli sorumluluğudur. İşte bunu başardığımız takdirde, hem Beşiktaşımızın başarılarını kalıcı kılar hem de çocuklarımıza olan borcumuzu layıkıyla öderiz." 
     
-Guti'ye teşekkür- 
     
Futbol takımını zirveye taşımak, seyir zevki daha yüksek futbol izlettirmek adına bugüne dek birçok önemli transfer gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Demirören, şunları kaydetti: 
     
"Hep birlikte dünya yıldızlarını, siyah-beyaz forma ile yakından izleme şansı yakaladık, yakalamaya devam ediyoruz. Her futbolcu gibi, bu dünya yıldızlarının da zamanı geldiğinde aramızdan ayrılması kaçınılmaz bir gerçekliktir. Son olarak aramızdan ayrılan kaptanımız Guti'ye ileriki hayatında başarılar diliyor, siyah-beyaz formamız adına verdiği emek için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatırım ki, bu tür bir kararda teknik ekibimize herhangi bir müdahalemiz söz konusu olmadığı gibi, sporcuların alacağı kararlara da saygılıyızdır." 
     
Erkek basketbol takımına övgü- 
     
Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı'nın sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada adından söz ettirdiğini belirten Yıldırım Demirören, dergideki yazısında şu ifadeleri kullandı: 
     
"Beşiktaş ruhuyla mücadele eden basketbolcularımız, hem ligde, hem de Avrupa'da önemli galibiyetler alarak, Beşiktaşımızın armasını en yukarılara taşıyor. Bu yolda ilerlerken özellikle NBA yıldızı Deron Williams gibi önemli bir basketbolcunun siyah-beyaz renklerimiz için mücadele etmesi sadece sportif başarı olarak değil, uluslararası arenada Beşiktaş'ın adından daha çok söz edilmesi gibi manevi katkılar da sağlamıştır. Lokavtın sona ermesi ile NBA'ya dönmek durumunda olan Deron Williams ve Semih Erden'e teşekkür eder, başarılar dilerim."