Demirören'in gözü karardı !

Beşiktaş, Almeida, Simao ve Fernandes'e dün imza attırırken, Başkan Yıldırım Demirören'in keyfine diyecek yoktu

Demirörenin gözü karardı !
04 Ocak 2011 Salı 08:37 tarihinde eklendi, 1.111 kez okundu.

 

Almeida, Simao ve Fernandes'in imza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Demirören,"Ronaldo ve Messi isimlerini duyabilecek miyiz?" sorusuna, "İnşallah. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Quaresma'yı telaffuz ettiğimizde basının yüzde 90'ı da buna inanmadı. Bizi tercih ettiler" dedi
 
Gözü karardı!
Beşiktaş’ın yeni oyuncuları Fernandes, Simao ve Almeida’nın imza törenine taraftar da ilgi gösterdi. Tesis korkuluklarının arkasında kalan siyah-beyazlılar, futbolcuların dışarı çıkmasıyla büyük coşku yaşadı, sevinç gösterisinde bulundu
 
Beşiktaş, ara transferde kadrosuna kattığı Almeida, Simao ve Fernandes'e dün imza attırırken, Başkan Yıldırım Demirören'in keyfine diyecek yoktu.  Simao 2.5, Almeida da 3.5 yıllık sözleşmeyi imzalarken, Manuel Fernandes ise 6 aylığına kiralandı.
 
Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş için önemli günlerden birini yaşadıklarını belirterek, "Böyle değerli üç oyuncunun Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı seçmesi, sadece bizim için değil, Türk futbolcu için de çok önemli" diye konuştu.
 
Demirören şöyle devam etti:
"Devre arasında transfere karşıyım. Ama böyle üç değerli oyuncunun Türkiye ve Beşiktaş’a gelme imkanı doğunca bütün kapılar açılır. Günü kurtarmak lafı ortada dolaşıyor. Bunu söyleyenler üç değerli oyuncuyu getirebiliyorlarsa inşallah bunu gerçekleştirirler. Simao, 31 yaşına gelmiş futbolculuğu ve aile yapısıyla örnek futbolcu. Kendisiyle konuşmam bir saati geçmedi. Quaresma da kendisiyle zaten konuşmuştu."
Avrupa’daki hedefler konusundaki soruları yanıtlayan Demirören, "İnanmak başarının yüzde 50’sidir. Bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon Avrupa’da tarihin en önemli başarılarını sağlamak istiyoruz. Kalite olarak üçünün de Türkiye’ye faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.
 
Yapılan transferlerin ardından "Ronaldo ve Messi isimlerini de duyabilecek miyiz" sorusunu Başkan Demirören, "İnşallah. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Sezon başında Quaresma’yı telaffuz ettiğimizde basının yüzde 90’ı da buna inanmadı. Sezon ortasında üçünün geleceğini söylediğimizde de inanmadılar. Hepsi Beşiktaş’ı tercih etti. Türk futbolu için çok önemli" diye yanıtladı.
 
Geleceğin başkanı
Başkan Yıldırım Demirören'in küçük oğlu Cemal de dün basın toplantısına geldi, bir süre kenardan izledi. Daha sonra babasının yanına gelen Cemal’i Demirören, "İşte geleceğin başkanı" diyerek kucağına aldı. Basın mensupları futbol komitesi üyeleri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na da soru sormak isterken, Başkan Demirören, "Ben ayda bir konuşuyorum. Onlar her gün konuşuyor" diyerek espri yaptı.

Milliyet