Deniz, Deniz'i 8 gün sonra verdi

Antalya'da Konyaaltı sahilinden denize girerek kaybolan Deniz Dumlupınar'ın cesedi, Konyaaltı sahili açıklarında bulundu.

Deniz, Denizi 8 gün sonra verdi
14 Ocak 2012 Cumartesi 15:33 tarihinde eklendi, 2.034 kez okundu.

Edinilen bilgiye göre, vatandaşların Konyaaltı sahili açıklarında, falezlere yakın bölgede bir cisim gördükleri ihbarı üzerine botla bölgeye gelen Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı ekip, denizde bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına götürülen cesedin, Deniz Dumlupınar'a ait olduğu saptandı.
    
Dumlupınar'ın yeğeni Berkay Demiralp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndan bizi aradılar. Cesedin teyzeme ait olduğu tespit edildi" dedi.
    
Cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderileceğini belirten Demiralp, otopsinin ardından cenazeyi İstanbul'a götüreceklerini kaydetti.
    
Deniz Dumlupınar'ın kız kardeşi Semiha Eymen de, haberi duyunca Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Gözyaşlarını tutamayan Eymen, yakınları tarafından teselli edildi. Polislerin kendisini arayarak bilgi verdiğini dile getiren Eymen, cenazeyi İstanbul'a götüreceklerini ve Yeniköy'de defnedeceklerini belirtti.
    
Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı'nda bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilindeki 7 No'lu plajdan denize girerek kaybolmuş, Sabit Dumlupınar'ın cesedi 9 Ocak'ta Kemer ilçesinde bulunmuştu.