Deniz Yıldızı 1028. bölüm izle

Deniz Yıldızı 1028. bölüm izle, Deniz Yıldızı 1028. bölüm seyret, deniz yıldızı son bölüm izle, deniz yıldızı son bölüm izle fox, deniz yıldızı son bölüm izle ddizi, deniz yıldızı izle, deniz yıldızı izle fox

Deniz Yıldızı 1028. bölüm izle
20 Mayıs 2014 Salı 15:14 tarihinde eklendi, 6.113 kez okundu.

Haftaiçi her gün 19:30'da Fox TV ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı 1028. bölümü ile de izleyenlerin nefesini kesiyor.

 

1000. bölümü aşarak rekora imza atan Deniz Yıldızı, yayın hayatına devam ediyor. Siz de donmadan ve HD kalitede Deniz Yıldızı 1028. bölümü izleyebilirsiniz. Deniz yıldızı son bölüm kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak Deniz yıldızı son bölümü tek kısım halinde izleyebilirsiniz. 

 

DENİZ YILDIZI 1028. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 
DENİZ YILDIZI 1028. BÖLÜM ÖZETİ:
 
Mustafa ve Suna, Bahri ahalisini, evlerine kahvaltıya çağırır. Mustafa, herkese Suna’nın hamile olduğunu ve yeniden baba olacağını açıklar. Acaba Ozan, bu habere ne tepki verecektir? Gizem, Kadriye ve Engin’e belli etmeden Ayşe’yi dışarı çıkartıp İkbal’e gösterecektir. İlk defa öz kızını yakından görecek olan İkbal’in, tepkisi ne olacaktır? Melih ve Banu’nun, Esra’dan kurtulma planı işlemektedir. Melih, Esra ve Burak’ın kendisini aldattığını kanıtlayıp, Can’ı da ikna edecek ve bugün gerçekleşecek düğünü iptal edecektir. Acaba Melih, Esra’yla evlenmekten kurtulabilecek midir?
 
Suna, Mustafa, Sabiha ve Şükran, Şükran’ın ayarladığı doktora giderler. Ancak Şükran’ın ayarladığı doktorun, izin aldığını öğrenirler. Suna vazgeçmek ister, ama Mustafa’yı ikna edemez. Acaba Mustafa bu sayede Suna’nın gerçekte kaç aylık hamile olduğunu öğrenecek midir? Kadriye, Ayşe’den kurtulmak için, yeni ve tehlikeli bir plan yapar. Şamil’le telefonda konuşan Kadriye’yi, ansızın eve gelen Engin duyacak ve durumu öğrenebilecek midir?