Deniz Yıldızı 1030. bölüm izle

Deniz Yıldızı 1030. bölüm izle, Deniz Yıldızı 1030. bölüm full, Deniz Yıldızı izle, Deniz Yıldızı fox, Deniz Yıldızı son bölüm

Deniz Yıldızı 1030. bölüm izle
21 Mayıs 2014 Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi, 8.493 kez okundu.

Deniz Yıldızı 20 Mayıs salı günü 1030. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. 1000. bölümü devirerek rekorlara imza atan Deniz Yıldızı bomba gibi bölümleriyle devam ediyor. Siz de Deniz Yıldızı 1030. bölümü, yani son bölümü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. 

 

DENİZ YILDIZI 1030. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

 

DENİZ YILDIZI 1030. BÖLÜM ÖZETİ

 

Melih, Esra’nın Banu’yu öldürmeye kalkmasından dolayı, Esra’ya hesap sormaya gider. Esra kendini kaybeder. Artık çok endişelenen Can, Esra’ya yardım etmek için onu bir kliniğe göndermek ister. Bunu duyan Esra, Can çıkınca evden kaçar. Bu sırada Melih’in, Burak ile telefon konuşmasına şahit olur. Acaba Esra, Melih ve Burak işbirliğini, Can’a kanıtlayabilecek midir? Banu, Esra’nın kendisine saldırmasından sonra, çok korkmuştur. Odasına kapanan ve sürekli ağlayan Banu’nun durumundan iyice şüphelenip-endişelenen Sabiha, Banu’yu sıkıştırır. Böylece Banu, Esra’nın saldırırsına uğradığını itiraf eder. Sabiha, duydukları karşısında ne tepki verecektir? Pelin, İkbal ve Gizem’den şüphelenmekte, annesine artık güvenmemektedir. Bu baskıdan korkan İkbal, Gizem’in teklifiyle, Pelin’e, Ayşe’yle ilgili mektupları yazanın Yıldız olduğunu söylemeye karar verir. Peki, Pelin buna inanacak mıdır? Suna, kendisini başka bir doktora götüren Mustafa’ya, karnındaki bebeğin Can’dan olduğunu söylemeye karar verir. Suna, Mustafa’ya her şeyi itiraf edecek midir? Ozan, Yıldız’ın yazdığı ve çatı katında bıraktığı notlardan etkilenmiş ve Yıldız’ı ziyaret etmeye karar vermiştir. Acaba Yıldız, bu ziyarete nasıl bir tepki verecektir?