Deniz Yıldızı 1032. bölüm izle (Deniz Yıldızı izle)

Deniz Yıldızı 1032. bölüm izle, Deniz Yıldızı seyret, Deniz Yıldızı 1032. bölümü hd, deniz yıldızı foxtv, deniz yıldızı foxizle, deniz yıldızı dizi izle, fox tv deniz yıldızı

Deniz Yıldızı 1032. bölüm izle (Deniz Yıldızı izle)
26 Mayıs 2014 Pazartesi 11:30 tarihinde eklendi, 6.594 kez okundu.

Deniz Yıldızı 1032. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı! Haftaiçi hergün Fox TV'de yayınlanan efsane dizi Deniz Yıldızı 1032. bölümü ile kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için yayınlandı.

 

DENİZ YILDIZI 1032. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

DENİZ YILDIZI 1032. BÖLÜM ÖZETİ

 

  Can, Esra’yı Bodrum’a götürecek ve orada bir kliniğe yatıracaktır. Bu sırada Esra’dan kurtulduklarını zanneden Melih ve Banu buluşur. İkili kurtulduklarını zannederken, Esra kadar tehlikeli biri, onları izlemektedir. Acaba, İkili’yi izleyen ve intikam isteyen kişi kimdir? Berna, Sarp ve Gizem’in bir süredir tavırlarından şüphelenir, bu yüzden de Sarp’ı takip etmeye karar verir. izler. Depoya giden Sarp’ın peşinde olan Berna, acaba Sarp’ın babası Tahsin’le konuştuğunu öğrenecek midir? İkbal, Gizemle işbirliği yapıp Ayşe’yle ilgili mektupların Yıldız’dan geldiğini söylemiştir. Buna inanan Pelin, Yıldız’la görüşmeye giden Ozan’dan hesap sorar ve onu Yıldız’la işbirliği yapmakla suçlar. Acaba Ozan duyduklarına ne tepki verecektir? Gizem, Engin eve gelir ve Ayşe, Yusuf’la konuşsun diye, telefonunu Ayşe’ye verir. Bu sırada kendisine sürekli hakaret eden ve lafla saldıran Kadriye’yi de oyalar. Ama bu durumdan şüphelenen Kadriye, Ayşe’ görmek ister. İkili kavga eder, kavga büyür, itişirler. Acaba, Kadriye, Ayşe’yi Yusuf’la konuşurken yakalayıp, Gizem ve Engin’i ayırmak için istediği fırsatı elde edecek midir?