Denizbank, Citi Türkiye’nin bireyselini bünyesine kattı

Denizbank, Citi Türkiye’nin bireysel bankacılık bölümünü yasal onayların ardından devraldı. Banka, bu işlemle 32 şube ve bin 400’e yakın çalışanı bünyesine kattı.

Denizbank, Citi Türkiyenin bireyselini bünyesine kattı
01 Temmuz 2013 Pazartesi 17:40 tarihinde eklendi.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, ana hissedarları olan Sberbank’tan aldıkları güç ile Türkiye’de büyümeye devam ettiklerini dile getirirken, “2001’den bu yana pek çok satın alma yaptık. Aramıza katılan yeni ekip arkadaşlarımızın özverisi bize ve bankamıza olan inancı ile başarı grafiğimizi ve kârlı büyümemizi devam ettirdik. Şu an Citi ekolünden gelen, iyi yetişmiş ve profesyonel ekibin bünyemize dâhil olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Citi Türkiye Genel Müdürü Serra Akçaoğlu ise “Citi Türkiye olarak gelecek dönemde 500’den fazla çalışanımız ile kurumsal ve ticari bankacılık faaliyetlerimize odaklanarak, bu alanlarda büyümeyi sürdüreceğiz. Bireysel bankacılık bölümümüzün satışı ile ilgili olarak bu işlemin, hem çalışanlarımız hem de müşterilerimiz için olabilecek en iyi sonucu temsil ettiğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.


CİHAN