Denizde bulunan cipten ceset çıktı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, yamaçta manzarayı izleyen bir kişinin suda gördüğü karartı üzerine başlatılan çalışmada, denizin içinde bir cip bulundu, sürücüsü Gülser Yılmaz'ın öldüğü anlaşıldı.

Denizde bulunan cipten ceset çıktı
18 Şubat 2013 Pazartesi 23:38 tarihinde eklendi, 6.872 kez okundu.

 

Dikili'den Karaburun'a denizi seyretmek için gelen bir kişi, öğlen saatlerinde Bademli Köyü'nde, suda bir karartı gördü. Durumdan şüphelenen kişinin ihbarı üzerine gelen ekipler, Karaburun Mevkii'ndeki virajdan yaklaşık 20-25 metre açıkta, denizin içine gömülmüş olan bir cipin olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Ekipleri'ne bağlı dalgıçlar çalışma başlattı. 35 VEE 42 plakalı cipe ulaşan dalgıçlar, sürücü koltuğunda 44-45 yaşlarında bir kadın cesedini buldu. Kadının cesedi kıyıya çıkantıldı. Yapılan araştırmada ölen kişinin Gülser Yılmaz olduğu belirlendi. İncelemenin ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cipte vinç yardımıyla sudan çıkartıldı. 
 
Olayla ilgili araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, Gülser Yılmaz'ın saat 01.00 sıralarında evinden çıktığının belirlendiğini, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

DHA