Denize boşuna girdi

atv’nin Most Yapım imzalı dönem projesi Bir Günah Gibi’de bazı sahneler makaslandı. Fragmanda gösterilen, Zeynep Aydemir’in çırılçıplak denize girdiği sahneler yayımlanmadı

Denize boşuna girdi
24 Ekim 2011 Pazartesi 08:17 tarihinde eklendi, 3.311 kez okundu.

 

atv’nin iddialı dönem dizisi ‘Bir Günah Gibi’nin geçen cuma ekrana gelen 3. bölümünde bazı sahnelerin makaslandığı ortaya çıktı.

Dizinin hafta içi ekrana gelen 3. bölüm fragmanında Leyla karakterini canlandıran Zeynep Aydemir’in çırılçıplak denize girdiği, peşinden de Enver rolüne hayat veren Burak Hakkı’yı çağırdığı sahne gösterildi. Ancak geçen cuma 22.30’da ekrana gelen 3. bölümde bu sahnenin neredeyse tamamına yakın kısmının kesildiği görüldü. Sadece 2 oyuncunun yüzlerinin gösterildiği birkaç plana yer verildi.
 
Öpüşme sahnesi de atıldı
 
Most Yapım imzalı dizinin bu sahneleri için Kilyos taraflarında 3 saati aşkın süreyle çekim yapılmıştı. Aydemir, buz gibi havada belden aşağısı balık adam kıyafeti giydirilerek, üst kısmı ise çıplak şekilde defalarca denize girmişti. Çekimler sırasında Aydemir’in göğüsleri bir bezle kapatıldı. Sette ise Aydemir’in kendisini rahat hissetmesi için yönetmen, görüntü yönetmeni ve Burak Hakkı dışında başka kimse o ortamda bulundurulmadı. Ancak dizinin bu sahneleri dizi ekrana gelmeden çöpe atıldı. Dizinin 3. bölümünde ayrıca Figen karakterini canlandıran Hande Soral’ın arkadaşının babasıyla öpüşme sahnesi de çekilmişti. O sahne de dizide ekrana getirilmedi. atv’nin şehit haberleri nedeniyle ulusal yas ortamında tepki çekmemek için bu sahneleri makasladığı yorumları yapıldı.