Denizli'nin yerine o geliyor

Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mustafa Denizli’nin görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için daha önce yeşil mavili kulübü iki kez çalıştıran Rıza Çalımbay’a teklif götürüldü.

Denizlinin yerine o geliyor
25 Mayıs 2013 Cumartesi 17:25 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor’da teknik direktörü Mustafa Denizli’nin görevinden ayrılması nedeniyle teknik direktör arayışları başladı. Yeşil mavililerde yönetim Rıza Çalımbay’a hafta içerisinde görüşme talebinde bulundu. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ile Çalımbay’ın bir araya gelerek görüşme yapması bekleniyor. İlk olarak 2004-2005, ardından da 2007-2008 sezonunda Çaykur Rizespor'u çalıştıran Çalımbay, ilk yarı sonunda Beşiktaş'a gitti.
 
ÇALIMBAY: HAFTA İÇERİSİNDE GÖRÜŞECEĞİZ
Rıza Çalımbay, DHA muhabirine yaptığı açıklamada hafta içerisinde Çaykur Rizespor yönetimi ile bir araya geleceğini belirterek şunları söyledi:
 
"Rizespor daha önce iki defa çalıştığım bir kulüp. İkisinde de başarılı sezonlar yaşadık. Rize’yi seviyorum ve çok iyi tanıyorum. Görüşmelerimiz olumlu geçerse Rizelilerin en ufak bir endişesi olmasın. Rıza Çalımbay’ ın olduğu yerde mutlaka üst seviyede bir hedef vardır. Anlaşırsam iyi bir takım kuracağız. Çaykur Rizespor Süper Lig'e 5 yıl aradan sonra çıktı. Onun için kaliteli futbolcular alınması gerekir. Bunlar detaylıca konuşulacak. Hafta içerisinde durum netleşir."