Denizlispor'un yeni başkanı Mehmet Özsoy

PTT 1. Lig kulüplerinden Denizlispor'da Başkan Süleyman Urkay’ın istifasının ardından yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Mehmet Özsoy başkanlığa seçildi.

Denizlisporun yeni başkanı Mehmet Özsoy
21 Ekim 2013 Pazartesi 23:14 tarihinde eklendi.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na 660 üyeden 357’si katıldı. Toplantıda, Vali Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanısıra eski başkanlar Selami Urhan ve Mustafa Baysal da yer aldı.

Kongrede üç yıl sonra yeniden başkan seçilen Özsoy, Urkay yönetiminden hiç kimseyi listesine almadı. Divan Kurulu'nun seçiminin ardından yönetim kurulu üye sayısı 21 kişiden 18’e düşürüldü. Kongre sonrasında Mehmet Özsoy, kullanılan oyların tamamını alarak yeşil- siyahlı takımın 42. başkanı oldu.

Seçim sonrası açıklama yapan yeni başkan Özsoy, öncelikli hedeflerinin Denizlispor'da yaşanan krizi aşmak olduğunu ifade etti. Özsoy, "İlk önce krizi yöneteceğiz. Ligin ilk yarısına kadar toplayabildiğimiz en iyi puanları toplayacağız.

Daha sonra ise ikinci yarıda zirve hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun yanında da ekonomik darboğazdan kurtulmak için çalışacağız. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girerek Play-Off’a kalmak için çalışacağız.’’ dedi.

Özsoy'un listesinde şu isimler yer aldı: “Ali Sulayıcı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Gürbüz Koltuksuz, Yılmaz Başeren, Mehmet Özgür Subaşı, Yavuz Başer, Murat Çetintaş, Selim Erdoğan, Ertan Kesgin, Hamdi Işıklı, Önder Varol, Gürkan Akınlı, Hüseyin Kabas, Yavuz Cinkaya ve Osman Vural Yapıcı”


CİHAN