Dentinho Beşiktaş forması giydi

Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho, Beşiktaş forması giydi ve objektiflere poz verdi. Siyah - beyazlı kulübün yeni ismi İstanbul'a geldi.

Dentinho Beşiktaş forması giydi
24 Ocak 2013 Perşembe 16:10 tarihinde eklendi, 1.616 kez okundu.

 

Shakhtar Donetsk takımından transfer edilen Dentinho, Beşiktaş formasını giyerek Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve Futbol Takımı İdari Direktörü Semih Usta ile birlikte objektiflere poz verdi.
 
Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan ve Beşiktaş’ta daha önce forma giymiş Brezilyalı oyunculardan bilgi aldığını söyleyen Dentinho, “İstanbul’da yaşamış olan arkadaşlarımdan çok iyi referans aldım. Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum.” dedi.
 
Haftasonu Galatasaray ile oynayacakları derbi maçta forma giymeyi çok arzu ettiğini söyleyen Dentinho, “Özellikle taraftarların son iki gündür bana olan ilgisinden çok memnun oldum. Beşiktaş’ta oynayacağım için çok mutluyum.” diye konuştu.
 
Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho, bugün saat 15.30’da özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi. Brezilyalı oyuncunun buradan Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’ne geçeceği ve sağlık kontrolünden geçeceği açıklandı.

CİHAN