Dentinho gümbür gümbür geliyor

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Dentinho gümbür gümbür geliyor, taraftarlar dört gözle sambacıyı bekliyor.

Dentinho gümbür gümbür geliyor
22 Mart 2013 Cuma 11:04 tarihinde eklendi.

 

Devre arasında Shakhtar Donetsk’ten gelen ve yalnızca Galatasaray ve Karabük maçında 48 dakika forma giyen Dentinho sakatlık sonrası bomba gibi dönüyor.

Önceki günkü antrenmanda yaptığı hareketlerle adeta şov yapan Brezilyalı oyuncu dünkü çalışmada da parlayan isim oldu. A2 takımla yapılan hazırlık maçını 3-1 kazanan Siyah-Beyazlılar’da attığı golün yanı sıra ortaya koyduğu performansla Samet Aybaba’nın yüzünü güldüren Brezilyalı yıldız, Mersin mücadelesi öncesinde formaya göz kırptı. ‘Dentinho’yu Mersin maçının kadrosuna almayı düşünüyorum’ diyen Samet Aybaba da yıldız oyuncunun bu formuyla hücum hattını kafasında şekillendirmeye başladı.
 
Kontenjana takılmayacak
 
İyileşen Almeida’yı Niang’la birlikte sahaya sürmek isteyen Samet Aybaba, çift forvetli sisteme dönüyor. Bu doğrultuda formdan düşen Holosko’ya kulübe yolunun gözüktüğü söylenebilir. Samet Aybaba’nın Brezilyalı oyuncuya yer açmak için Oğuzhan’ı kesebileceği düşünülüyor. Dentinho, kalede McGregor’un oynamaması durumunda yabancı kontenjanına da takılmayacak. Kasımpaşa maçı öncesinde teknik heyetle görüşüp oynamak istediğini söyleyen ancak 18 kişilik kadroda yer bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, Mersin mücadelesinde Aybaba’nın en önemli kozlarından birisi olacak.
 
FANATİK