Derbi maçta bomba atıldı

Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray arasında oynanan Erkekler voleybol Süper Kupa maçında tribünler karıştı.

Derbi maçta bomba atıldı
10 Ekim 2012 Çarşamba 19:18 tarihinde eklendi.

 

Erkekler Voleybol Süper Kupa'da Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray arasında oynanan maçta taraftarlar arasında arbede çıktı.
 
TVF Başkent Salonu’nda yapılan karşılaşmanın 5. dakikasında iki takımın taraftarları arasında tartışma meydana geldi. Arbedeye dönüşen olayda bazı taraftarların yumruklaştığı görüldü. Salonda bulunan antrenman filelerine zarar veren taraftarlar, sahaya da yabancı madde attı.
 
Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarların karşı karşıya gelmesini saha dışında engelleyen Ankara Emniyeti, TVF Başkent Spor Salonu içinde yetersiz kaldı. Taşıdıkları meşaleler nedeniyle salona girişlerine izin verilmeyen Fenerbahçeli taraftarlar, salonun Beştepe kapısını kırarak içeri girdi.
 
Taraftarlar, sahaya yanıcı ve parlayıcı madde atarken, bir maytabın patlamasından etkilenen Fenerbahçeli oyuncu Kayhan, bir süre kendine gelemedi. Olaylara çevik kuvvet ekipleri müdahale ederken, maça 10 dakika ara verildi. Olayların yatışmasının ardından maça kaldığı yerden devam edildi. Ankara'da TVF Başkent Salonu'nda  Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray arasında oynanan Erkekler voleybol Süper Kupa maçında tribünlerde kavga çıktı.

Milliyet